Ez az oldal cookie-kat használ. Az oldal böngészésének folytatásával hozzájárul azok használatához!
Eurowood

🕻 +40-740-965 623 ✉contact@eurowood.ro

 
IT
EN
HU
DE
FR
ES
 
 
 
Euro Wood összecsukhatós faházak
    Az 
Euro Wood Kft.
 1998-ban alakult, teljesen magán törzstőkével rendelkező vállalkozás, székhelyünk Székelyudvarhelyen, Erdély délkeleti részén található Romániábann.
A felhasznált, kiváló minőségű anyagok valamint az évtizedes tapasztalat garantálják a termékeinkminőségét.
Az Euro Wood Kft. mint gyártó és értékesítő egyaránt jelen van az európai piacon, ezáltal már 24 éve biztosítjuk az termékeink kiváló minőségét és árait.
Az összecsukható vásáros házaink (CN) gyártását a 2015-ös évben kezdtük el felhasználva a lakóházak építésénél szerzett szakmai tapasztalatokat, és ezáltal annyira jó konstrukciót sikerült terveznünk, hogy ma már az összecsukható vásáros házaink (CN) gyártása a vállalkozásunk fő tevékenységét képezi.
Az Euro Wood által készített összecsukható vásáros házainkat (CN) számos európai gyártó cég úgy értékesíti mint saját termékét,de mi örömmel vesszük tudomásul, mert ezáltal is kiemelik a termékeink minőségét.
A cégünk által gyártott összecsukható vásáros házak (CN) egyszerű és gyors összeszerelését úgy terveztük,hogy 2 ember minden tapasztalat nélkül kevesebb, mint 10 perc alatt összetudja szerelni.
Ezek az összecsukható vásáros házak (CN) valóban egy robusztus, megerősített fém alappal rendelkeznek, amely hosszú-hosszú évekre megnöveli az összecsukható vásáros házaink (CN) élettartalmát,ezért is tudunk egyedülállóan az európai piacon 3 éves garanciát vállalni!
A robusztus, megerősített fém alap európai típusú raklapátjáróval párosul, amely lehetővé teszi a biztonságos mozgatást, szállítást. 
Az összecsukható vásáros házaink (CN) raktározás esetén kevés helyet igényelnek,ugyanis a nagyon jól megtervezett fém alapnak köszönhetően akár 12-14 db. helyezhető egymásra.
A megnövekedett rendelések miatt a termelő és értékesítő egységünket szétválasztottuk, ezért a gyárást az EURO WOOD Kft., az értékesítést pedig a CHALET NOEL Kft. végzi.
Az összecsukható vásáros házaink (CN) már megtalálhatóak a francia,német,spanyol,olasz,belga,angol, magyar, valamint a romániai karácsonyi vásárokon és más jellegű kiállításokon.
Az EURO WOOD  Kft. és a CHALET NOEL Kft. nagy figyelmet fordít az általa gyártott összecsukható vásáros házaink (CN) egyediségére, szakszerűségére és magas fokú minőségére, mert tudjuk, hogy csak így nyerhetjük el vásárlóink bizalmát, majd elégedettségét.Üdvözlettel,
Gergely Attila
 
 
Itt megtalálhatok mindazok az ujittások-fejlesztések amit idöközbenn tovább fejlesztettünk.
3 év garancia - összecsukhatos vásáros házainkea.1 év garancia - minden kopó alkatrészre.
 
 
Az Euro Wood Kft. számára fontos szempont környezetünk védelme.
 
 
EURO WOOD TERMÉKKATEGÓRIÁK
 
\
S.C. Euro Wood S.R.L.
Telefon: +40-740-965 623, E-mail: vanzari@eurowood.ro, Web: www.eurowood.ro
whatsapp phone call